MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der altid er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter til vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder. Vi har en energisk kultur, der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE består af 28 multibrandstores i Danmark og Norge med et stærkt udvalg af fortrinsvis danske brands. Derudover udvikler og markedsfører vi brands som mbyM og Global Funk, som distribueres via egne MESSAGE butikker og 600 forhandlere spredt over det meste af Europa. 

 

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE A/S hovedkontor Hjørring

Kontaktperson:
Jonas Haven

Ansøgningsfrist
25. marts 2018

Controller Trainee

Har du god forståelse for tal og evnen til at forholde dig kritisk til dem? Har du samtidig lyst til at indgå i et dynamisk team, hvor vi løfter i flok? Så kan det være dig, vi søger som vores kommende Controller Trainee.

Vi søger en Controller, der ønsker at gennemgå et 2-årigt traineeforløb, hvor du vil blive en del af et team på tre personer, der understøtter vores butikker i Danmark og Norge samt vores webshops.


Om dig:

  • Du er analytisk, systematisk og struktureret i dit arbejde
  • Du har interesse og evner for tal
  • Du har lysten til at lære og er ikke bange for udfordringer
  • Du er udadvendt og interesseret i kontakt til andre
  • Du har flair og forståelse for IT


Jobbet

  • Controlling af områder og rapportering heraf
  • Udarbejdelse og analyse af statistikker
  • Koordinering og planlægning

Arbejdsopgaverne vil være meget afvekslende og ovenstående er blot et udpluk af de daglige opgaver, da der løbende vil komme ad hoc opgaver for at understøtte og optimere driften i butikkerne. Opgaverne vil blive løst i tæt samarbejde og dialog med teamet.


MESSAGE

MESSAGE består af 28 multibrandstores i Danmark og Norge. Derudover udvikler vi brands som mbyM og Global Funk, som distribueres via egne MESSAGE butikker og 600 forhandlere spredt over det meste af Europa.

Vi er stolte af at være en uformel arbejdsplads i udvikling med høje ambitioner og engagerede medarbejdere.

Vores hovedkontor er beliggende A. F. Heidemanns Vej 19, 9800 Hjørring, hvor du vil have din daglige arbejdsgang. Ansøgningsfristen er den 25. marts 2018. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og venter gerne på den rigtige profil.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Haven på joh@message.dk eller 96 23 22 61.