MESSAGE er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, hvor vi har en energisk kultur der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et dansk modehus etableret tilbage i 1980. Vi har 27 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge - og vi er i stadig i rivende udvikling. Udover vores egne mærker. der indbefatter mbyM, Global Funk, RO og Project Unknown, så forhandler vi også en lang række andre brands. 

Læs mere her.

Startdato:
Hurtigst muligt

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE A/S hovedkontor Hjørring

Kontaktperson:
Malene Jensen

Ansøgningsfrist
15. oktober 2018

E-commerce Salgsassistent

MESSAGE er en multi-brand kæde med 26 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og lige nu 4 i Norge - med flere på vej. Vi er på vej ind i vores mest travle periode, og søger derfor en  engageret og frisk juleassistance til vores 2 webshops: www.message.dk og www.mbyM.dk

 

Bliv del af et team med glade kollegaer, der løfter i flok og kan løbe stærkt, når der er brug for det.  

 

Arbejdsopgaver:

- Klargøring af ordrer

- Udpakning og optælling af varer

- Kundeservice på telefon samt mail

 

Kvalifikationer:

- Detaljeorienteret og lærenem

- Flair for IT

- Kan arbejde selvstændigt, men kan fungere i et team

 

Arbejdsperiode hurtigst muligt til 31/1-2019. Du vil være garanteret 37 timer om ugen, med mulighed for flere timer, hvis dette ønskes.

For yderligere information kontakt Malene Jensen på bc-online@message.dk