MESSAGE er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, hvor vi har en energisk kultur der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et dansk modehus etableret tilbage i 1980. Vi har 27 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge - og vi er i stadig i rivende udvikling. Udover vores egne mærker. der indbefatter mbyM, Global Funk, RO og Project Unknown, så forhandler vi også en lang række andre brands. 

Læs mere her.

Startdato:
Snarest muligt

Ansættelsesforhold:
Deltid 30 timer

Arbejdssted:
MESSAGE Borgen, Sønderborg

Kontaktperson:
Butikschef Signe Ravnsbæk; bc-soenderborg@message.dk

Ansøgningsfrist
22. marts 2019

Salgsassistent Message Sønderborg

MESSAGE er en multi brand kæde med 26 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 6 i Norge. 

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen. 

Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op og hvor salg og service er drivkraften. En resultatorienteret, positiv salgsassistent som hos MESSAGE får en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen. 

Hos MESSAGE er vi en kæde i udvikling, en kæde med rum til dine ideer, samt udvikling mod din fremtidige karriere. 

Stillingen er på ca. 30-37 timer pr uge. & vagterne ligger forholdsvis eftermiddage, aftener og weekender.

  

ARBEJDSOPGAVER

  • Salg og kundeservive
  • Visuel Merchandising 
  • Bidrage til en positiv stemning i dit team 
  • Eksekvere butiksevents ud fra marketingskalender i samråd med din Butikschef 
  • Vareopfyldning 

 

KVALIFIKATIONER

  • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer 
  • Ambitiøs og resultat orienteret sælger
  • Du har viljen til målrettet at gå forrest, og naturlig søgen efter læring 
  • Uddannet salgsassistent i butik eller har erfaring fra lignende stilling i tøjbranchen

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.