MESSAGE er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, hvor vi har en energisk kultur der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et dansk modehus etableret tilbage i 1980. Vi har 27 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge - og vi er i stadig i rivende udvikling. Udover vores egne mærker. der indbefatter mbyM, Global Funk, RO og Project Unknown, så forhandler vi også en lang række andre brands. 

Læs mere her.

Ansøgningsfrist
7. april 2019

Assistance/Skolepige u/18

 JOB OPSLAG

Skolepige U/18  MESSAGE Fisketorvet 

MESSAGE er en multi brand kæde med 25 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 3 i Norge. 

Vi søger en engageret og serviceminded assistance, til vores butik på , som lægger på fiesktorvet  ,  der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen. 

Det er vigtig man kan arbejde i  travle periode, såsom højtider mm. 

Du skal kune tiltræde snarest muligt.

Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op og hvor salg og service er drivkraften. En resultatorienteret, positiv assistance som hos MESSAGE får en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen.

Hos MESSAGE er vi en kæde i udvikling, en kæde med rum til dine ideer, samt udvikling mod din fremtidige karriere. 

  

ARBEJDSOPGAVER

 • Salg og kundeservive
 • Visuel Merchandising
 • Vare- og lager styring
 • Udpakning af varer 
 • Bidrage til en positiv stemning i dit team 
 • Vareopfyldning 

 

KVALIFIKATIONER

 • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kolleagere 
 • Har passion og drive
 •  naturlig søgen efter læring 
 • Evt. gerne havde erfaring fra lignende stillinger 
 • Arbejde, effektivt , struktureret 

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.