MESSAGE er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, hvor vi har en energisk kultur der emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et dansk modehus etableret tilbage i 1980. Vi har 27 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge - og vi er i stadig i rivende udvikling. Udover vores egne mærker. der indbefatter mbyM, Global Funk, RO og Project Unknown, så forhandler vi også en lang række andre brands. 

Læs mere her.

Ansøgningsfrist
19. maj 2019

MESSAGE RO`S TORV SØGER SALGSASSISTENT TIL CA. 30 TIMER UGENTLIG

 

MESSAGE er en multi brand kæde med 26 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 5 i Norge.

Vi søger lige nu en engageret og serviceminded salgsassistent til ca. 30 timer ugentlig. Du er servicemindet og udadvendt og brænder for at give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse, samt du har fokus på at SÆLGE.

 

Stillingen er med start 1. august 2019, men gerne før.

 

Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen og følger gerne tidens trends.


Du vil blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op og hvor salg og service er drivkraften.

Som salgsassistent hos MESSAGE har du en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen. Du er derfor resultatorienteret, positiv og det ligger naturligt til dig at tage ansvar.

Hos MESSAGE er vi en kæde i udvikling, en kæde med rum til dine ideer, samt udvikling mod din fremtidige karriere.


ARBEJDSOPGAVER

  • Salg og kundeservive
  • Visuel Merchandising
  • Vare- og lager styring
  • Bidrage til en positiv stemning i dit team
  • Eksekvere butiksevents ud fra marketingskalender i samråd med din Butikschef
  • Vareopfyldning

KVALIFIKATIONER

  • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer
  • Ambitiøs og resultat orienteret sælger
  • Du har viljen til målrettet at gå forrest, og naturlig søgen efter læring
  • Uddannet salgsassistent i butik eller har gerne erfaring fra lignende stilling

 

I MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab.

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning i nedenstående link - og vedhæft gerne et vellignende  billede.

Vi glæder os til at modtage den!