MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 30 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
01.11.19 eller 01.12.19

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE Kolding

Kontaktperson:
Regions ansvarlig Jylland/Fyn Tanja Friedrichs; 21411281

Ansøgningsfrist
30. november 2019

Butikschef Message Kolding Storcenter (Barselsvikariat)

MESSAGE er en multi brand kæde med 26 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 6 i Norge. 

Som Butikschef er du en af nøglepersonerne i vores retail univers, gennem faglighed leder du dit team mod fælles målsætning, er ansvarlig for den daglige drift, agerer som en entreprenør for virksomheden, hvor respekt, udvikling, teamspirit og humør er i højsæde.  

Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Kan du sikre gode resultater og energisk og personlig service? Så er du måske vores nye Butikschef.

Som Butikschef får du ansvaret for den daglige drift af butikken, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal, udvikling og ledelse samt kommerciel merchandising. For at få succes i jobbet skal du gå forrest og få det bedste ud af dit team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder.

Stillingen er på 40 timer ugentligt.

Stillingen er et barsels vikariat, men med gode job muligheder i en af vores Message butikker efter endt vikariat.

Vikariatet er 1 år.

Det er et krav at du har erfaring fra branchen og flere års ledelses erfaring.

Ansvarsområder

 • Salg og kundeservice
 • Ledelse, oplæring, motivering og MUS samtaler 
 • Visuel merchandising
 • Samarbejde med ledergruppen for at optimere butikkens resultater
 • Udarbejdelse af vagtplaner, samt styring af løn budget
 • Daglig/ugentlig/månedlig analyse af nøgletal 
 • Deltagelse i månedlige BC møder pr. region 
 • Aktivering af marketings kalender, kundeevents, personalemøder og træningsaktiviteter

 

Kvalifikationer

 • Et hjerte banker for salg, kundeservice og mode
 • Ledelses erfaring fra lignende stilling
 • Organisere og prioritere opgaver
 • Flair for tal og godt købmandskab
 • En teamplayer, der ikke er bange for at gå forrest, og et positivt forbillede for dine kollegaer 

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

Vi holder løbende samtaler.

 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.