MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 30 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
Snarest muligt

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE Vimmelskaftet, KBH

Kontaktperson:
Mette Richter

Ansøgningsfrist
3. november 2019

Salgsassistent-Strøget

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse i vores Flagship Store. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen. Du drives af salg, har masser af gåpåmod og er motiveret for at drive og udvikle salget i butikken. 

 Du vil indgå i et team af både fuldtids ansatte og flere deltidsmedarbejere, hvor vi bakker hinanden op, har et stærkt sammenhold og hvor salg og service er drivkraften for en god dag.

 Du vil arbejde tæt med Butikschefen og de øvrige ansatte, tage ansvar og løbe stærkt i en travlt hverdag. Du har højt energiniveau og er vant til at kunne have flere bolde i luften og være på hele tiden.

 En resultatorienteret, positiv salgsassistent hos MESSAGE har en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen og vil have store muligheder for en god karriere mange år frem.

ARBEJDSOPGAVER

 • Salg-opsøgende salg på gulvet og sikre kunden får den bedste hjælp i prøverummet
 • Kundeservice-alle vores kunder skal have en fantastisk oplevelse, hver gang de besøger os
 • Visuel Merchandising-Nye varer skal have en plads i butikken og vores styleguide skal følges
 • Bidrage til en positiv og energisk stemning i dit team 
 • Eksekvere butiksevents ud fra marketingskalender i samråd med din Butikschef 
 • Vareopfyldning 
 • Almen daglig drift.

 

KVALIFIKATIONER

 • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer 
 • Ambitiøs, stærk og resultatorienteret sælger
 • Du har viljen til målrettet at gå forrest og naturlig søgen efter læring og kan tage stort ansvar 
 • Uddannet salgsassistent i butik eller har erfaring fra lignende stilling i tøjbranchen

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE A/S består af 32 multibrandstores - 26 i Danmark og 6 i Norge - med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Vi elsker mode! Og vi elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til vores kunder. I vores butikker kan du finde brands som mbyM, Moves, Second Female, Nunoo, Global Funk og mange flere.