MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 30 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
1/11 2019

Ansættelsesforhold:
Deltid

Arbejdssted:
MESSAGE Østerbrogade, KBH

Kontaktperson:
Stine Leth

Ansøgningsfrist
31. oktober 2019

Assistance/deltid-Østerbro

MESSAGE er en multi brand kæde med 25 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 3 i Norge. 

Vi søger en engageret og serviceminded assistance sælger, til vores butik på på Østerbrogade, til give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for salg og modebranchen. 

Det er vigtig du kan arbejde i  travle perioder, såsom højtider mm. 

Du skal kunne tiltræde snarest muligt.

Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op og hvor salg og service er drivkraften. En resultatorienteret, positiv assistance hos MESSAGE har en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i teamet og den daglige drift.

Hos MESSAGE er vi en kæde i udvikling, en kæde med rum til dine ideer, samt udvikling mod din fremtidige karriere. 

  

ARBEJDSOPGAVER

  • Salg og kundeservive
  • Visuel Merchandising
  • Vare- og lager styring
  • Bidrage til en positiv stemning i dit team 
  • Vareopfyldning 

 

KVALIFIKATIONER

  • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer 
  • Ambitiøs og resultatorienteret sælger
  • Har passion, drive og højt energi niveau
  • Du har viljen til målrettet at gå forrest, og naturlig søgen efter læring 
  • Gerne havde erfaring fra lignende stilling i tøjbranchen

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.