MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 28 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
1/11 2020

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE Bryggen, Vejle

Kontaktperson:
Butikschef Rikke

Ansøgningsfrist
31. oktober 2020

SALGSASSISTENT BRYGGEN VEJLE

Til vores MESSAGE butik i BRYGGEN søger vi en erfaren Salgsassistent på 37 timer ugentligt, som kan "klæde vores kunder på". Din passion for mode skinner igennem og du sætter en stor ære i at give en helt unik kundeoplevelse. Du har lyst til at bruge din tid på gulvet med dine kollegaer, hvor i sørger for at alle vores kunder for en fantastisk service og ikke blot bliver ekspederet, men får inspiration og ideer til garderoben. 

Vi elsker at have det sjovt, samtidig med vi skaber gode resultater. Du bruger derfor din tid på gulvet, hvor du sørger for butikken står skarpt og indbydende hver dag, samtidig med du giver verdens bedste kundeservice. Du har 2-3 ugentlige lukkevagter og arbejder ca. hver 2. weekend. Du er super fleksibel og ikke bleg for at træde til ved behov.  

Du har lyst til at tage initiativ og ansvar. Du synes at det er sjovt og udfordrende at arbejde med KPI´er og salg. Du føler et stort ansvar for butikken og dine kollegaer og for at kunderne får en fantastisk oplevelse.

ARBEJDSOPGAVER

  • Salg og kundeservice
  • Visuel Merchandising
  • Vare- og lager styring
  • Bidrage til en positiv stemning i dit team 
  • Eksekvere butiksevents ud fra marketingskalender i samråd med din Butikschef 
  • Vareopfyldning 

KVALIFIKATIONER

  • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer 
  • Ambitiøs og resultat orienteret sælger
  • Du har viljen til målrettet at gå forrest og naturlig søgen efter læring 
  • Uddannet salgsassistent i butik eller har erfaring fra lignende stilling i tøjbranchen

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Måske drømmer du om selv at blive Butikschef en dag? - Vi søger gerne aspiranter hertil.  

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.