MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 30 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
Hurtigst muligt

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE Bruuns Galleri, Aarhus

Kontaktperson:
Jenni Falandysz

Ansøgningsfrist
17. januar 2021

Butikschef-Bruuns Galleri (Barselsvikar)

 

MESSAGE A/S består af 32 multibrandstores - 26 i Danmark og 6 i Norge - med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Som butikschef er du en af nøglepersonerne i vores retail univers, gennem faglighed leder du dit team mod fælles målsætning, er ansvarlig for den daglige drift og resultater, agerer som en entreprenør for virksomheden, hvor respekt, udvikling, teamspirit og humør er i højsæde. 

 Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Elsker du at stå på gulvet blandt kollegaer og kunder og bliver drevet af KPIer og resultater? Kan du sikre gode resultater og energisk og personlig service? Så er du måske vores nye butikschef.  

Som butikschef får du ansvaret for den daglige drift af butikken, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal, udvikling, ledelse samt kommerciel merchandising. For at få succes i jobbet skal du gå forrest, være synlige for kunder og medarbejdere og få det bedste ud af dit team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder.

Vikariatet vil have en varihed på 7-8 måneder- med mulighed for forlængelse. 

Ansvarsområder

 • Salg, opnåelse af KPI mål og høj kundeservice standard
 • Ledelse, oplæring, motivering og MUS samtaler 
 • Visuel merchandising
 • Samarbejde med ledergruppen for at optimere butikkens resultater
 • Udarbejdelse af vagtplaner, samt styring af løn budget
 • Daglig/ugentlig/månedlig analyse af nøgletal 
 • Aktivering af marketings kalender, kundeevents, personalemøder og træningsaktiviteter
 • Daglig butikssdrift opgaver

Kvalifikationer

 • Et hjerte der banker for salg, resultater, kundeservice og mode
 • Ledelseserfaring fra lignende stilling
 • Organisere og prioritere opgaver
 • Flair for tal og godt købmandskab
 • En teamplayer, der ikke er bange for at gå forrest og et positivt forbillede for dine kollegaer 

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.