MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 28 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
1 august 2021 eller efter aftale

Ansættelsesforhold:
Deltid 25 timer

Arbejdssted:
MESSAGE Fisketorvet, KBH

Kontaktperson:
Pernille Søborg

Ansøgningsfrist
8. august 2021

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Kontakt os vedr. stillingen

Del på

SALGSASSISTENT FISKETORVET 25 TIMER

 

Elsker du at levere service på højt plan, går du op i KPIer, gode resultater og kan du bidrage med godt humør og højt energiniveau?- Så er det måske dig vi søger.

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en stor interesse for modebranchen. Du drives af salg, har masser af gåpåmod og er motiveret for at drive og udvikle salget i butikken. 

Du vil indgå i et team af både fuldtids ansatte og flere deltidsmedarbejere, hvor vi bakker hinanden op, har et stærkt sammenhold og hvor salg og service er drivkraften for en god dag.

Du skal kunne være en god sparring for teamet, tage ansvar og løbe stærkt i en travlt hverdag. En resultatorienteret, positiv salgsassistent hos MESSAGE får en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen og vil have store muligheder for en god karriere mange år frem.


ARBEJDSOPGAVER

  • Salg og kundeservice
  • Visuel Merchandising
  • Vare- og lager styring
  • Bidrage til en positiv stemning i dit team 
  • Eksekvere butiksevents ud fra marketingskalender i samråd med din Butikschef 
  • Vareopfyldning 

 

KVALIFIKATIONER

  • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer 
  • Ambitiøs, stærk og resultatorienteret sælger
  • Du har viljen til målrettet at gå forrest og naturlig søgen efter læring og kan tage stort ansvar 
  • Uddannet salgsassistent i butik eller har erfaring fra lignende stilling i tøjbranchen

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE A/S består af 32 multibrandstores - 26 i Danmark og 6 i Norge - med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Vi elsker mode! Og vi elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til vores kunder. I vores butikker kan du finde brands som mbyM, Minimum, Second Female, Fiveunits, Global Funk og mange flere.

Ansøgningsfrist: 08-08-2021

Powered by JobNext