MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 28 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
August/September 2021

Ansættelsesforhold:
Fuldtid

Arbejdssted:
MESSAGE Waves, Hundige/Greve

Kontaktperson:
Jenni Falandysz

Ansøgningsfrist
22. august 2021

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Kontakt os vedr. stillingen

Del på

BUTIKSCHEF WAVES

 

MESSAGE A/S består af 29 multibrandstores - 23 i Danmark og 6 i Norge - med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Som butikschef er du en af nøglepersonerne i vores retail univers, gennem faglighed leder du dit team mod fælles målsætning, er ansvarlig for den daglige drift og resultater, agerer som en entreprenør for virksomheden, hvor respekt, udvikling, teamspirit og humør er i højsæde. 

Elsker du at stå på gulvet blandt kollegaer og kunder og bliver drevet af KPIer og resultater? Kan du sikre gode resultater og energisk og personlig service? Elsker du at jagte nye mål og resultater og et stort konkurrencemenneske? Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere?  Så er du måske vores nye butikschef.  

Som butikschef får du ansvaret for den daglige drift af butikken, det vil sige alt fra salgsresultater, lagerbeholdning og budgetter, udvikling, ledelse samt kommerciel merchandising. For at få succes i jobbet skal du gå forrest, være synlig for kunder og medarbejdere og få det bedste ud af dit team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder. 

Ansvarsområder

 • Salg, opnåelse af KPI mål og høj kundeservice standard
 • Ledelse, oplæring, motivering og MUS samtaler 
 • Visuel merchandising
 • Samarbejde med ledergruppen for at optimere butikkens resultater
 • Udarbejdelse af vagtplaner, samt styring af løn budget
 • Daglig/ugentlig/månedlig analyse af nøgletal 
 • Aktivering af marketings kalender, kundeevents, personalemøder og træningsaktiviteter
 • Daglig butikssdrift opgaver

Kvalifikationer

 • Et hjerte der banker for salg, resultater, kundeservice og mode
 • Ledelseserfaring fra lignende stilling
 • Organisere og prioritere opgaver
 • Flair for tal og godt købmandskab
 • En teamplayer, der ikke er bange for at gå forrest og et positivt forbillede for dine kollegaer 

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top. 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 22-08-2021

Powered by JobNext