MESSAGE er en international modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der er på forkant i en tempofyldt branche.

Vi leder hele tiden efter nye talenter, til at blive en del af vores team. I MESSAGE finder du mange forskellige karrieremuligheder, og vores kultur emmer af passion og kreativitet.

MESSAGE er et internationalt brandhouse etableret i 1980. Vi har 2 webshops og 28 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og Norge – og vi er stadig i rivende udvikling. Ud over vores egne brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown, D’ahrling og RO, forhandler vi også en lang række eksterne brands.

 

Læs mere her.

Startdato:
Hurtigst muligt

Ansættelsesforhold:
Deltid

Arbejdssted:
MESSAGE Fields, KBH

Kontaktperson:
Lisa Eggertsen

Ansøgningsfrist
30. november 2021

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Kontakt os vedr. stillingen

Del på

Assistance-Fields

Vi søger en engageret og serviceminded Assistance , der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen. 

 Som assistance skal du kunne arbejde aften, weekender samt ferieperioder (Fields har åbent hver dag fra 10-20).  Det er meget vigtigt at du er fleksibel og har lyst til at træde til ved sygdom, ferie og lign. Hos MESSAGE er vi en kæde i udvikling, en kæde med rum til dine ideer, samt udvikling.

ARBEJDSOPGAVER

  • Salg og opnåelse af budget mål.
  • Højt kundeservice niveau
  • Bidrage til en positiv stemning i dit team
  • Vareopfyldning  og daglige drift opgaver

KVALIFIKATIONER

  • Udadvendt, positiv og imødekommende, overfor kunder såvel som kollegaer 
  • Ambitiøs og resultat orienteret sælger
  • Fleksibilet 

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. 

Er det dig, vi har beskrevet og lyder ansvarsområderne som noget, du kan varetage? Så send dit CV, en kort motiveret ansøgning og vedhæft gerne billede.

Ansøg via linket, og du vil høre fra os snarest. Vi afholder løbende samtaler. 

Om MESSAGE

MESSAGE blev etableret tilbage i 1980. i Årene efter voksede virksomheden, og den første MESSAGE butik slog dørene op i Odense i 1997. MESSAGE butikkerne er multi brand butikker- det vil sige, at vi udover vores egne brands fører en lang række andre fashion brands til unge kvinder. Vi bryster os af at have en flad organisation - med det mener vi at der ikke er langt fra bund til top.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 30-11-2021

Powered by JobNext